Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΤΙ ;

1 σχόλια:

Κεφαλονιά Βόρειος Πόλος 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:53 μ.μ.  

Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2008
«Οι ρουκέτες της Χαμάς που πυροδότησαν έναν νέο κύκλο βίας και η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ με αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, σκοτώνουν και τραυματίζουν ανθρώπους αλλά και την ελπίδα και την προοπτική ειρήνευσης αυτής της τραγικής περιοχής του κόσμου», αναφέρει στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη και τονίζει ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες, με τις οποίες θα τερματιστεί ο φαύλος κύκλος της βίας, θα σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στα θύματα και θα προχωρήσει η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή. Η χώρα μας, προσθέτει η Ντόρα Μπακογιάννη, είναι έτοιμη να συμβάλλει στις διπλωματικές πρωτοβουλίες και να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια όταν αυτό καταστεί δυνατό.

η ρουφιανα των αμερικανων η εκλεκτη των πρετεντερηδων και των συμφεροντων
η δωροληπτρεια της ζημενς βαζει στο ιδιο τσουβαλι τους παλαιστινιους ξεριζωμενους απο τη πατριδα τους και τους ναζι ισραηλιτες.!!!
αυτο το εκτρωμα που αναδειχτηκε πολιτικα πανω στο πτωμα του αντρα της θελει να μας κυβερνησει.!!! δοξαστε την!!! δοξαστε το βρυκολακα που ερχεται απο τα πιο σκοτεινα υπογεια της πολιτικης ζωης του τοπου...
αν ζουσε αυτη η κυρια στην περιοδο της κατοχης θα ηταν δοσιλογος του κερατα!!!
η λεξη ντροπη δεν λεει τιποτα στο βαμπιρ που ακουει στο ονομα ντορα μπακογιαννη...
Αναρτήθηκε από 11-12-008 στις 7:43 πμ 0 σχόλια

Blog Archive

  © Blogger template 'Darken' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP